Hva er din mentale alder? For ei som har vokst opp som veslesøster og yngste elev i klassen, var det en heftig oppdagelse. Hvis svaret er ja, bare svar på 6 enkle spørsmål i Din Mentale Alder Testen. This entry was posted. Omgangskretsen har et spenn som gjør at jeg i november er invitert i både 40- og 60-årslag og gleder meg til begge deler, samtidig som jeg vet at markeringene vil ha svært ulike

Sexstillinger tips sengekanten chat

uttrykk. . Her kommer noen tanker om hva jeg mener er viktig trening for å holde min mentale alder på det nivået jeg ønsker at den skal være: Oppsøk oppgaver, situasjoner og opplevelser som gir ny innsikt. Husk på at det er bare for moroskyld, så ikke behandl resultatene for seriøst. Husk at elske, mens du tør det. Gå til nye Nettavisen, lyst til å se den nye Nettavisen?

Hva er egentlig alder? Men her om dagen fikk jeg noe å tenke. Når jeg tenker etter, har jeg møtt unge mennesker på 60, og eldre mennesker på 35, rett og slett fordi det handler om hvordan vi bruker hodet, hvordan vi ser på framtida og hvordan vi bearbeider de opplevelsene vi har hatt så langt i livet. Latteren sitter løst, og diskusjonstemaene spenner over et vidt interessefelt ispedd plutselige innfall og totalt fravær av selvhøytidelighet. Møt andre mennesker med  åpent sinn og positiv nysgjerrighet. Hvis tanken, «alt var mye bedre før» kommer snikende, parker den før den parkerer deg. Har du noen gang tenkt på hva din mentale alder er? Dessuten har jeg definert inni hodet mitt at 49 år slett ikke er noen alder, og at framtida ligger foran meg.


Sensual orgasm massage thai massasje ålesund


Husk at leve, mens du gør det. Vi har hatt både frafall og nyrekruttering i høst, og plutselig gikk det opp for meg at jeg er eldst! . Har du lyst til å få vite det? Ring: 02060 E-post: Navn: Telefon privat: E-post: Beskjeden Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Arbeidslivet, Livet i sin allminnelighet, Lyrikk, Mestring, Teamarbeid and tagged alder, arbeidsliv, arbeidsmiljø, å tåle seg selv, mental alder, mestring, samspill, selvsnakk. Jeg tenker at det kan være stor forskjell på biologisk og mental alder, og jeg tenker også at vi har like stor påvirkningskraft på vår mentale alder som vi har på å ta vare på kroppen og den fysiske helsa vår. Min 28-årige kollega spurte humrende om hun kunne kalle meg gamlemor i stua heretter. Eller som Piet Hein skrev: Husk at glemme bagateller, husk at nemme hvad det gælder. Kanskje fordi vi jobber så mye ute og hver for oss, er gleden når vi kan samles rundt matbordet alle sju, ekstra stor. Råd triana iglesias sex tape amatør porno kan du gi hvis de spør om det. 7 kommentarer, matpausene på arbeidsplassen min har sin egen verdi. Ta godt imot yngre kolleger, og gled deg til alt du har å lære av dem. Hvis du liker det, vennligst del med vennene dine.
Sometimes you just can t help.


Sex norske jenter mature cougar

Gjør minst én spontan ting hver dag. Kontakt oss 05:19 03:55 02:36 02:00 01:26. Husk å le, og at alle sanser er til for å brukes! Hva er din mentale alder? Har du noen gang tenkt på hva din mentale alder er? Har du lyst til å få vite det?